Vergaderruimte huren

  Ruimte 1 (coachruimte)      € 10,00 per uur (excl. BTW)
  Ruimte 2 (flexplek)             €   8,50 per uur  (excl. BTW)
  Ruimte 3 (vergaderruimte) € 15,00 per uur (excl. BTW)

  Geen contracten!
Direct reserveren? Klik hier
Voor een foto-impressie kunt u hier klikken.
U komt op onze website van BusinessCenter De Brug terecht.

Vragen? Neem contact op!

Ben je op zoek naar een werkruimte of wil je vergaderruimte huren? Dan ben je bij BLOX Opslag (Bedrijfsverzamelgebouw De Brug) aan het juiste adres. Wij bieden je de mogelijkheid om verschillende ruimtes (vergaderruimte, werkruimte, coachruimte etc) te huren, afhankelijk van jouw wensen. Je huurt heel gemakkelijk en snel een moderne en schone vergaderruimte. Bij BLOX Opslag bieden we je mooie werkruimtes, vergaderruimtes én coachingsruimtes in Hengelo aan. Er zijn geen aanmeldingskosten, abonnementen, opzegtermijnen of contracten. Een uniek concept!

Wanneer je een opzoek bent naar een ruimte, stel je een aantal eisen. Wij van BLOX Opslag willen ervoor zorgen dat onze klanten zo snel en eenvoudig mogelijk een gewenste ruimte kunnen huren. Ons aanbod beschikt over vele kwaliteiten. Bij ons kun je gemakkelijk zelf je voorkeuren aangeven. Er zijn verschillende ruimtes beschikbaar die allemaal een andere functie hebben. We hebben ruimtes voor vergaderen en werken, maar ook te gebruiken als coachruimte. Alle ruimtes zijn te huur tegen een laag tarief per uur. Via de representatieve en moderne entree bereik je je eigen kantoorunit.

Punten waarop je moet letten

Voordat je een besluit gaat nemen, is het belangrijk je af te vragen waarom en waarvoor je een werkruimte of vergaderruimte huren wil in bijvoorbeeld Hengelo. Wil je er teambuildingactiviteiten doen? Wil je er rustig kunnen vergaderen? Het is belangrijk om jezelf hierover vragen te stellen, zodat je hier ook aan kunt denken. Bedenk bijvoorbeeld welke locatie het meest gunstig is voor jou. Verschillende antwoorden leiden tot andere eisen aan de vergaderruimte. Het is handig om te weten met hoeveel mensen je bent en welke functie de ruimte moet hebben, voordat je op zoek gaat naar een werkruimte. Bij BLOX Opslag verhuren wij vergaderruimtes in Hengelo. Het is ook goed om te kijken of je ruimte goed bereikbaar is voor mensen. Wanneer dit niet het geval is, kan je kijken of hier andere mogelijkheden voor zijn.

Service

BLOX Opslag regelt naast het huren van werkplekken ook de services die erbij komt kijken. Een ruimte huur je per uur en er zijn geen administratiekosten aan verbonden. Ook doet BLOX Opslag niet aan inschrijvingskosten en bieden wij een goede garantie. Wij leveren voor zowel zakelijk als particulier gebruik en de ruimte is op werkdagen bereikbaar. Het grote voordeel van ons is dat naast het huren van werk- en vergaderruimtes, er ook de mogelijkheid is om opslagruimtes te huren. Stel je hebt ook een ruimte nodig om je opslag kwijt te kunnen? Geen probleem, want dit is in hetzelfde pand en dit kun je al voor een gunstige prijs huren. Bij ons zijn er grote tot kleine ruimtes beschikbaar en ook kun je dit in de loop van der tijd aanpassen. Bij ons zijn er vele mogelijkheden op dit gebied en ook een eigen invulling is altijd welkom.

Waarom Blox voor uw vergaderruimte?

Ben je nu opzoek naar een geschikte werkruimte voor particulier of zakelijk gebruik? Huur dan bij BLOX Opslag een vergaderruimte naar je eigen wensen. In overleg is er veel mogelijk en wij staan graag voor je klaar om je bij deze keuze te helpen.

Heb je alvast vragen? Neem dan gerust contact met ons op. BLOX Opslag helpt je graag verder wanneer je vergaderruimte huren wilt.

Vragen? Neem contact op!