Vergaderruimte Hengelo (coach-flex)

Vergaderruimte Hengelo

  Ruimte 1 (coachruimte)      € 10,00 per uur
  Ruimte 2 (werkplek)           €   8,50 per uur
  Ruimte 3 (vergaderruimte) € 15,00 per uur

  Geen contracten!
Direct reserveren? Klik hier
Voor een foto-impressie kunt u hier klikken.
U komt op onze website van BusinessCenter De Brug terecht.

Wanneer je op zoek bent naar een vergaderruimte in de regio Hengelo, denk dan eens aan BLOX Opslag. In ons bedrijfsverzamelgebouw De Brug bieden we nette en schone vergaderruimtes, werkruimtes en coachingsruimtes aan tegen een laag uurtarief. Er zijn ruimtes te huur voor verschillende functies en voor maximaal tien personen. Het is voor ons belangrijk dat onze klanten gemakkelijk en snel een ruimte kunnen reserveren, afhankelijk van hun voorkeuren. Omdat de ruimtes per uur te huren zijn is het enorm flexibel en zit je nergens aan vast. Daarnaast rekent BLOX Opslag geen aanmeldingskosten en zit je niet vast aan een abonnement of opzegtermijn.

Welke eisen stel je aan een vergaderruimte in Hengelo?

Iedereen stelt andere eisen aan een vergaderruimte, coachruimte, flexplek. De één zoekt een rustige werkplek om in zijn eentje te kunnen werken, terwijl een ander juist een mooie vergaderruimte zoekt waarin hij met tien personen rustig kan vergaderen. Maar ook trainers kunnen hier prima terecht, er is voor ieder wat wils. Daarnaast ligt de vergaderruimte in Hengelo mooi centraal en is hij vanaf de snelweg goed te bereiken.

Zoals eerder benoemd is de coachruimte vooral bedoeld voor mediators en coaches. De ruimte is erg licht en ruim, dit draagt bij aan een ontspannen werkomgeving. De ruimte beschikt over een tafel met vier stoelen en drie coach-stoelen die erg comfortabel zijn en gebruikt kunnen worden bij gesprekken. Ook is er een werkruimte beschikbaar die bedoeld is om rustig te kunnen werken. In deze ruimte staat een tafel met vier stoelen. Naast deze twee ruimtes is er ook een grotere ruimte beschikbaar. De vergaderzaal biedt plek aan maximaal tien personen en is omgeven door glas. Dit zorgt ervoor dat het ruimtelijke gevoel behouden blijft. In de ruimte is een whiteboard aanwezig die kan worden gebruikt tijdens het vergaderen.

Voordelen

Bij het huren van een ruimte mag er gratis gebruikt gemaakt worden van de koffiefaciliteiten en er is tevens kosteloze wifi aanwezig. Opladen kan gemakkelijk in de daarvoor bestemde USB oplaadpunten. De vergaderruimtes zijn vijf dagen per week geopend, van 8:30 tot 18:00. Het reserveren van een vergaderruimte is kosteloos, net als het annuleren. Daarnaast betaal je ook geen andere kosten als aanmeldingskosten of administratiekosten. Er geldt geen opzegtermijn en er is geen sprake van een abonnement, waardoor je nergens aan vast zit. Ruimte nodig om je spullen op te slaan? Ook dat kan! De opslagruimtes van BLOX Opslag zijn inpandig bereikbaar en tegen voordelig tarief te huren. Er zijn verschillende ruimtes beschikbaar, volledig afhankelijk van jouw wensen. Neem daarom snel contact op!