Selfstorage

Selfstorage is een doe-het-zelf opslag voor zowel particulieren als bedrijven. Selfstorage is de meest flexibele oplossing voor zowel tijdelijke als permanente opslag. Deze manier van opslag is overgekomen uit de Verenigde Staten.

Selfstorage bij Blox Opslag

De grote opkomst van Selfstorage voor particulieren en bedrijven begon in de 70-er jaren. Nu zijn er in de USA vele duizenden Self-Storage bedrijven en de branche groeit nog steeds. In Nederland ontwikkelt de groei zich eveneens enorm snel. Steeds meer mensen ervaren hoe gemakkelijk en relatief goedkoop extra (tijdelijke) opslagruimte is te verkrijgen en het gemak daarvan.

Het concept is zo’n 20 jaar later geïntroduceerd in Europa. Vrijwel in geheel Europa wordt Self-Storage steeds bekender. Self-Storage biedt zowel particulieren als bedrijven de mogelijkheid om tijdelijk een opslagruimte te huren op basis van de opslagbehoefte van de klant. Omdat een klant bij een selfstorage tijdelijk kan huren, betaalt deze alleen op het moment dat de opslagruimte echt nodig is. De klant betaalt daarnaast nooit te veel, omdat bijna elke gewenste grootte opslagruimte gehuurd kan worden. Selfstorage Hengelo vind je gemakkelijk en eenvoudig nabij de A35, te weten BLOX Opslag op het industrieterrein bij Twentekanaal Noord.

Blox Opslag Selfstorage

Onze Selfstorage bestaat sinds 2007 en verhuurt ruimtes van 1m³ tot 60m³. Onze medewerkers staan altijd voor klanten klaar en helpen onze klanten desgewenst mee in de selfstorage.

BLOX Opslag Self-Storage Hengelo is een uitstekende oplossing als je op zoek bent naar bijvoorbeeld archiefopslag, goederenopslag of een opslagplaats voor je voorraad. Ook voor tijdelijke opslag, zoals seizoensartikelen of promotiematerialen biedt onze selfstorage Hengelo zeer aantrekkelijke oplossingen.

Enkele ervaringen van onze klanten (bron: Feedback Company):

 • Zeer goede ervaring met Selfstorage Blox Opslag. Vriendelijke ontvangst, behulpzaam bij bv opvangen van leveringen. Heel mooie boxen tegen een betaalbare prijs. Goede bereikbaarheid, droog en warme opslag….
  (Marcel Stucadoor)
 • Na de verhuizing hadden we spullen over, deze blijvend gestald in de opslag (kerst, winterbanden etc). Heerlijk dat we de garage thuis niet meer vol hebben staan. Schone self storage en aardig personeel…
  (S. Nemeth)
 • Een top bedrijf. Klantvriendelijk en zeer meedenkend en behulpzaam personeel. Super service!
  Goed bewaakte en verwarmde self-storage en de aanhanger die je er gratis bij kunt lenen is erg handig.
  (Miranda van Straaten)
 • Wij hebben alleen maar hele goede ervaringen met Blox Selfstorage Hengelo. Mooie schone ruimte, goed bereikbaar, ontzettend aardig personeel!!! En de prijs: het is een stuk voordeliger dan andere opslagruimte in de buurt die we bekeken hebben. Kan dit alleen maar aan iedereen aanbevelen!
  (Marja, Gezondeshop.nl )