Opslagruimte Almelo

Wanneer je zoekt naar opslagruimte Almelo kun je net buiten de stad aan de A35, prima bij BLOX Opslag in Hengelo terecht. Bij ons huur je heel gemakkelijk de meest ideale ruimte voor je spullen. De keuze uit onze opslagruimtes reuze, ruim 300 units in allerlei afmetingen.

Een directe oplossing voor elk ruimtegebrek en je hoeft voor een goedkope opslagruimte Almelo praktisch niet uit. Aan de A35 ligt BLOX Opslag Hengelo en wij verhuren units vanaf één kuub, daarin passen zo’n 10 verhuisdozen, we bieden zelfs opslagruimtes aan tot 60m³.
Wij hebben doorlopend beveiliging, ook mogelijk op individuele units en een geavanceerd cameratoezicht. Met je eigen toegangscode kun je alle dagen van het jaar bij uw spullen terecht.

Opslagruimte huren in Almelo kun je tegen scherpe tarieven bij onze Selfstorage in Hengelo.
We liggen centraal aan de A35 en nabij de A1. Ook voor ondernemers eenvoudig bereikbaar en met name geschikt voor hen die op zoek zijn naar servicedepots en mini opslagruimtes, net buiten Almelo.

Opslagruimte huren Almelo

Onze Selfstorage is gelegen aan de Loodsstraat 22 in Hengelo op het industrieterrein Twentekanaal. De mogelijkheden die wij bieden in vogelvlucht:

 • Opslagruimtes vanaf 1m³
 • Mini opslag vanaf € 13 per maand!
 • Opslagruimtes rondom Almelo biedt BLOX Opslag, en wel met ruime keuze
 • Dagelijks geopend gedurende het gehele jaar
 • Indoor in- en uitladen
 • Grote lift voor al je spullen
 • Scherpe tarieven met lage prijsgarantie
 • Verkoop van inpakmaterialen
 • Servicegericht
 • Snelle reacties van ons team en direct te benaderen
 • Ons kantoor is bemand met mensen die je kent
 • Persoonlijke service

Vul ons contactformulier in en krijg een spoedige reactie!
Opslagruimtes huren doe je het beste bij BLOX Opslag.

Vrijblijvend een opslagbox aanvragen

______________________________________________________________________________

Veelgestelde vragen

Q: Wat zijn de openingstijden van Blox Opslag?
A: Blox Opslag is telefonisch bereikbaar van 09.00-16.00 uur. Daarbuiten op afspraak. Het beste is om een afspraak te maken, want het kan voorkomen dat er niemand aanwezig is in de receptie. De selfstorage is echter het hele jaar geopend, van 06.00 tot 23.00. 24 uurs toegang is op aanvraag.

Q: Werken jullie met een wachtlijst, en is het mogelijk om te reserveren?
A: Het komt voor dat een bepaald formaat van een opslagruimte vol zit. Dan kunnen wij u op een wachtlijst plaatsen. Zodra de opslagruimte beschikbaar komt, zullen wij u hiervan op de hoogte brengen.

Q: Is er een mogelijkheid om goederen van en naar mijn opslagruimte te vervoeren?
A: Wij bieden je een gratis aanhanger met huif aan. Deze kun je gebruiken voor het vervoeren van goederen van en naar je eigen opslagruimte. Wij bieden klanten korting aan bij twee autoverhuurbedrijven voor het verhuren van een verhuurbus of vrachtwagen.

Q: Zijn de oplagunits droog?
A: Alle ruimtes zijn verwarmd, vocht- en vorstvrij. Doordat het pand goed geïsoleerd is hebben de ruimtes het hele jaar door een constante temperatuur.

Q: Komen er extra kosten bij kijken?
A: Wij verwijzen u naar deze pagina om inzicht te krijgen over welke kosten bij de huurprijs inbegrepen zit, en welke kosten niet.