Opslagloods huren

Bent u op zoek naar een grote, nette ruimte in Hengelo om uw goederen in op te slaan? Dan heeft u geluk. Bij Blox Xtra Opslag kunt u nu een eigen opslagloods huren, waar u al op korte termijn gebruik van kunt maken. Het huren van deze mooie loods gaat gepaard met veel verschillende voordelen. Ten eerste gaat het hier om een loods die tegen een aantrekkelijke prijs te huur wordt aangeboden. We bieden bovendien verschillende kleinere opslagloodsen te koop aan. U kunt kiezen uit verschillende soorten, en bovendien is het mogelijk om een van de kantoorunits in het bedrijfsverzamelgebouw te huren. Zo is het dus mogelijk om uw complete bedrijfsvoering bij ons uit te voeren. Ook als het gaat om meer dan alleen opslag. Onze bedrijfshallen zijn gereed voor volwaardige bedrijfsuitvoering.

Een opslagloods huren of kopen – wat zijn de voordelen?

Wilt u tijdelijk een loods huren? Dat kan bij Blox Xtra Opslag.Hieronder hebben we een aantal eigenschappen van onze grootste bedrijfshal die we te huur aanbieden op een rijtje gezet.

  • een gunstige ligging
  • 2330 m2 ruimte
  • 5 meter vrije hoogte
  • goederenlift aanwezig
  • TL-verlichtingsarmatuur
  • centrale verwarming
  • scherpe prijzen

Daarnaast zijn er nabij ons pand ook andere kleinere loodsen te huur en te koop. De verschillende mogelijkheden maken dat het niet uitmaakt hoeveel ruimte u nodig hebt. We bieden verschillende mogelijkheden, en we bieden u graag advies op maat.

Op korte termijn een loods huren in Hengelo

Hebt u snel behoefte aan extra ruimte voor uw goederen? Onze loods huren of kopen kan al op hele korte termijn. Doordat de loods niet volledig kaal is, maar al over enkele zaken beschikt, kunt u deze bovendien spoedig in gebruik nemen. Neem snel contact met ons op om de verschillende mogelijkheden en prijzen te bespreken! Wij voorzien u graag van advies op maat onder het genot van een kopje verse koffie!