Opslagbox huren

Bij BLOX Xtra Opslag vind je alle mogelijkheden voor het bewaren van je opslag. Wij hebben boxen te huur in vele formaten vanaf 1m³ tot 60m³. Als een van de onderstaande situaties op jou van toepassing is, kun je waarschijnlijk wel een opslagbox gebruiken, voor korte of langere duur.

Gebruik onze opslagboxen als een extra ruimte. Dit kan bijvoorbeeld nodig zijn wanneer je je inboedel wilt opslaan tijdens een verhuizing, wanneer je op kamers gaat om te studeren en niet voldoende ruimte hebt, of wanneer je voor je werk of wereldreis naar het buitenland gaat en je spullen niet mee kunt nemen. Je kunt zo lang een box huren als je zelf wilt, met een minimum van een volledige maand. Een opslagbox huren biedt je extra ruimte en flexibiliteit waardoor je een verhuizing of andere gebeurtenis makkelijker aan kan, minder stress hebt en er meer aandacht is voor belangrijke zaken.

Vrijblijvend een opslagbox aanvragen

Handige lift binnen Blox Xtra Opslag

De ideale oplossing voor een opslagbox huren:

 • Opslagboxen in vele formaten
  Of je nu een paar dozen wilt opslaan, back-ups, archieven of de complete inboedel van je huis, wij hebben een passende box te huur.
 • Opslagbox huren voor elke gewenste periode
  Bij ons kun je zo lang huren als je wilt, de minimale duur is een volledige maand.
 • Centrale ligging boxen verhuur
  Onze Selfstorage ligt vlakbij de A35. De A1 en de binnenstad zijn ook snel en eenvoudig te bereiken.
 • 7 dagen per week toegang tot je opslag box
  Je hebt dagelijks tussen 6.00-23.00 uur toegang tot je eigen ruimte. Heb je iets nodig uit je unit, dan is dat gewoon mogelijk.
 • Verwarmde opslagbox huren in een veilige omgeving
  Je hebt als enige toegang tot je ruimte of de contactpersonen die je zelf hiervoor hebt aangewezen. Zij krijgen ook een eigen pincode waardoor altijd is na te gaan wie bij je box opslag is geweest. Er is volop camerabewaking in het pand aanwezig.
 • Weersonafhankelijke toegang
  Je rijdt je auto of verhuiswagen helemaal bij ons binnen en staat er helemaal droog. Met onze hulpaccessoires als trolleys, laadkarren, steekwagens etc. kun je eenvoudig laden en lossen.
 • Tarieven verhuur opslagbox
  Op onze site vind je voorbeelden en prijzen van de meest verhuurde units. Natuurlijk kun je ook meteen contact met ons opnemen voor onze scherpe prijzen van box verhuur en andere afmetingen dan daar vermeld.
 • Professioneel advies bij een opslagbox huren
  Als je niet weet hoeveel ruimte je nodig hebt bij het huren van een box, helpen wij je graag met advies. (de ruimte die je nodig hebt is vaak kleiner dan je zelf inschat).
 • Inpakaccessoires
  Storage huren is handiger wanneer je de juiste accessoires voor je spullen hebt. Wij verkopen verschillende soorten dozen, noppenfolie etc. waardoor je je spullen goed kunt opbergen.

Een opslagbox huren in slechts 4 stappen!

 1. Bepaal je ideale opslagruimte en huur een box
  Huur een box en gebruik de voorbeelden op de site voor de benodigde opslagruimte.
 2. Contact opnemen of langskomen indien je kiest voor een huur box
  Bel ons of kom langs en bekijk vrijblijvend de verschillende ruimtes zodat je nog beter kunt bepalen welke formaten opslagboxen te huur zijn.
 3. Tips voor het inpakken en opslaan bij een opslagbox huren
  Bekijk onze inpaktips en opslagtips voor het veilig inpakken en opslaan van je bezittingen. Leen gratis een kleine of grote aanhangwagen met huif om je spullen te vervoeren (reserveren aanbevolen)
 4. Bevestigen en inpakken
  Onderteken de huurovereenkomst. Neem de sleutels in ontvangst en richt je opslagbox in.

Vrijblijvend een opslagbox aanvragen

Heb je verder nog vragen, of is er iets niet duidelijk? Wij helpen je graag. Neem contact met ons op door het contactformulier in te vullen, of ons te bellen of mailen.

Korting bij langdurige huur

Weet u zeker dat u voor langere tijd wil gaan huren? Betaal dan vooruit en ontvang extra korting over het totaalbedrag. De korting(en) bij vooruitbetaling zijn:

 • 1 jaar : 5 % korting
 • 2 jaren : 7,5 % korting
 • 3 jaren : 10 % korting
 • 4 jaren : 12,5 % korting
 • 5 jaren : 15 % korting
 • 6 jaren : 17,5 % korting
 • 7 jaren : 20 % korting

Meer informatie: