Opslagruimte nodig voor hulporganisaties, zorginstellingen of verenigingen?

Dan is het huren van een (kleine) opslagruimte een goede oplossing. BLOX Xtra Opslag biedt veel verschillende types opslagruimtes (1m³-60m³) aan. Wij hanteren voor jou speciale tarieven (unit type S en M). Je kunt daarnaast gratis overstappen van kleinere naar grotere ruimtes en omgekeerd.
Zo betaal je nooit teveel voor jouw ruimte!

Enkele voorbeelden van situaties, waarin een opslagunit van pas komt:

  • decormateriaal en kleding van toneelverenigingen
  • muziekinstrumenten, uniformen voor fanfare en muziekbands
  • trainingsmaterialen voor buiten/binnensport
  • tijdelijke opslag van goederen bij verhuizing en fusie
  • feest- en themamaterialen
  • inventaris van zorginstellingen, ziekenhuis etc.

Als je niet zeker weet hoe groot de opslagruimte moet zijn, gebruik dan onze indicaties om de maat te bepalen. Natuurlijk kan het BLOX team jou ook van alle informatie voorzien.

Vragen? Neem contact op!

Bereikbaarheid: 7 dagen per week van 6.00 – 23.00 uur (24/7 optioneel)

Als klant bij BLOX Xtra Opslag heb je dagelijks tussen 6.00-23.00 uur toegang tot jouw opslagruimte.

Overdekt laden en lossen

Bij het ingeven van je persoonlijke toegangscode gaat de grote roldeur van zelf omhoog. Hierna kun je met de auto, bus etc volledig naar binnen rijden. Hierdoor kunt je, ongeacht het Nederlandse klimaat, altijd binnen laden en lossen. Naast de lift vind je altijd verschillende platte karren, hondjes, steekwagens, pompwagen etc om het zware tilwerk voor jou uit handen te nemen.

Beveiligde- en verwarmde ruimten

Veiligheid staat bij BLOX Xtra Opslag altijd voorop. Daarom is het gehele pand voorzien van een geavanceerd 24-uurs camerabewaking. Zo kan alle activiteit in en rond ons pand door onze medewerkers precies gemonitord worden. Het beveiligingssysteem is aangesloten op de meldkamer van een gespecialiseerd beveiligingsbedrijf. Tevens houdt Securion een oogje in het zeil.  Je ontvangt een eigen unieke toegangscode. Als Xtra service zijn de units op de begane grond uitgerust met een individueel boxalarm, waardoor bij misstanden onmiddellijk het alarmsysteem in werking wordt gezet. Er bevindt zich een bewegingssensor dat gekoppeld is aan jouw toegangspas of pincode. Meld je aan middels jouw toegangspas of pincode, dan wordt het alarm automatisch uitgezet in uw opslagruimte. Verlaat u het terrein, dan wordt het alarm automatisch weer aangezet.

Alle ruimtes zijn verwarmd, ofwel vocht- en vorstvrij. Het hele pand is goed geïsoleerd en geventileerd. Door de constante temperatuur en het feit dat het pand alleen toegankelijk is voor geregistreerde huurders verzeker jij jezelf van een veilige plek voor je persoonlijke eigendommen.

Vragen? Neem contact op!

Blox Xtra Opslag in Hengelo