Meubelopslag huren

  • Tijdelijke meubelopslag dichtbij
  • Verwarmd en droog je meubelen opslaan
  • Verpakkingsmateriaal voorhanden
  • Beveiliging met keuze voor individueel alarm
  • Persoonlijke service
  • Minimale hoeveelheid kosten opslag meubels

Nu meubelopslag huren

Meubelopslag 

Laat niets aan het toeval over en gun jouw waardevolle bezittingen de beste bescherming. Met de klimaatbeheersing in onze meubelopslag blijven jouw spullen in goede staat. Hiernaast beschikt BLOX Opslag over verpakkingsmaterialen waardoor meubelen opslaan een makkie wordt.

Meubels opslaan kosten bij ons minder dan bij de gemiddelde selfstorage. Wij bieden boxen aan vanaf € 13 per maand, hiervoor krijg je dan een 1 kuub box. De formaten lopen op tot 60 kuub, zeer grote ruimtes die veel meubels opslaan mogelijk maken. Meubelopslag prijzen zijn zo duur nog niet!

Inboedelopslag prijzen zichzelf veelvuldig aan op internet, let er echter op dat u huurt bij een beveiligde en droge selfstorage waar u zelf de beschikking heeft over eigen toegangsmiddelen en sleutels.

Opslagruimte meubels

Bij BLOX Opslag bent u daarom aan het juiste adres!
Meubelen opslaan hoort op de juiste manier te gebeuren om zodoende op een verantwoorde manier uw unit te vullen. Onze medewerkers helpen u graag hierbij, zo betaalt u nooit teveel voor ruimte die u niet gebruikt. Opslag meubels kost weinig tijd wanneer men efficiënt de gehuurde ruimte inricht. U vindt hiervoor ook tips op onze website onder het kopje FAQ.

Direct opslagruimte huren

Meubelopslag container huren

Het huren van een meubelopslag container bieden wij helaas niet aan. Bij ons treft u goed geventileerde units aan waarvan u op onze website een indruk kunt krijgen bij ‘Blox in beeld’.

Meubelopslagruimte is alleen mogelijk via vaste, niet verplaatsbare units. Echter worden wel vaak meubelopslag container aangeleverd door transportbedrijven van waaruit men de spullen zelf naar de unit brengt. De ruimte hiervoor is aanwezig.

Tijdelijke opslag meubels

Bij BLOX Opslag hoeft u helemaal niet lang te huren, vanaf één maand kunt u al opslagruimte huren. Daarna is het maandelijks opzegbaar. Handig wanneer u een korte verbouwing heeft of de woning te koop wil zetten en opslag meubelen zoekt om meer ruimte thuis te creëren.

Opslag meubels kosten weinig moeite, in onze selfstorage vindt u alle toebehoren om de spullen veilig in de unit te zetten. Ook kun je bij ons gratis een aanhangwagen lenen om je meubelopslagruimte te gemakkelijk te vullen. Alles kan bij ons overdekt!

Afspraak maken voor opslagruimte meubels?

Dat kan natuurlijk altijd. Wij plannen ruim tijd voor u in om op uw gemak onze selfstorage te bezichtigen en de verschillende formaten te laten zien. Opslag meubel opties zijn er bij ons altijd wel te vinden. Zien we u snel bij BLOX Opslag? We staan u graag te woord!

Boek hier uw opslagruimte

Meer informatie:.