Loods huren

Wilt u graag een loods huren in de buurt van Hengelo? Dat kan snel en eenvoudig bij Blox Xtra Opslag. Ruime goed bereikbare bedrijfsloodsen en andere ruimtes zijn namelijk onze specialisatie. Heeft u veel ruimte nodig om uw goederen in op te slaan? Vindt u het bovendien belangrijk dat deze goed bereikbaar is. Dan kunt u het beste onze grootste loods huren. Hiermee krijgt u maar liefst 2330 vierkante meter vloeroppervlak tot uw beschikking. Dankzij de vrije hoogte van 5 meter kunt u hier flink wat goederen in kwijt, zeker als u gebruikt maakt van handige stellingen. Verder zijn de bedrijfshallen volledig geschikt om uw bedrijfsvoering in uit te voeren. Deze loods huren kan al op korte termijn en het zal niet veel tijd kosten om deze in gebruik te nemen. In deze handige ruimte zijn al TL-verlichtingsarmaturen aanwezig. Deze bedrijfsloods bevindt zich op de eerste verdieping van een gebouw waar al centrale verwarming aanwezig is. Maar u hoeft zich geen zorgen te maken over het inladen en uitladen van goederen. Dit gaat snel en eenvoudig dankzij de reeds aanwezige goederenlift. Als u iets zoekt van een kleiner formaat hebben we tevens verschillende andere bedrijfsloodsen in de buurt ter beschikking.

Loods huren; goed bereikbaar

Bij Blox Xtra Opslag kunt u een loods huren die bovendien uitstekend te bereiken is voor uzelf en vrachtwagenchauffeurs die uw goederen aanleveren of ophalen. Onze grootste loods ligt vlakbij het centrum van Hengelo en dichtbij belangrijke wegen, zoals de A1 en de A35. Woont u in Hengelo, Enschede of Oldenzaal? Dan is deze loods huren een slimme keuze. Dankzij de ruime parkeergelegenheid hoeft u niet lang te zoeken naar een plekje en niet ver te lopen naar het gebouw. Een loods huren, tijdelijk of voor langere tijd, bij Blox Xtra Opslag gaat dus gepaard met veel voordelen. Wilt u niet teveel betalen voor uw bedrijfshal? Een oude loods huren is dan niet per se noodzakelijk. Wij bieden u een nette ruimte tegen een scherpe prijs. Deze blijft bovendien de eerste 12 maanden gelijk, zodat u weet waar u aan begint. Blox Xtra Opslag heeft maar een zo’n grote loods te huur staan, dus wees er snel bij als u interesse heeft. Natuurlijk zijn er wel andere, kleinere bedrijfshallen te huur, en staan er een aantal bedrijfsloodsen te huur en te koop. Neem contact voor meer informatie over de prijzen en voorwaarden.

Alleen een loods of ook een kantoorruimte

Bij Blox Xtra is het mogelijk om alleen een van de verschillende loodsen of bedrijfshallen te huren om uw bedrijfsvoering in te vestigen. Maar het is ook mogelijk om daarnaast een kantoorunit te huren. De verschillende kantoorunits zijn geschikt om direct in gebruik te nemen. Daarnaast is er de mogelijkheid om gebruik te maken van de vergaderruimtes om bijvoorbeeld opdrachtgevers in te ontvangen. Ook als u ervoor kiest om een bedrijfsloods aan te kopen is het natuurlijk mogelijk een van deze kantoorunits te huren en te benutten. U kunt natuurlijk altijd contact met ons opnemen en informeren naar de prijzen van de bedrijfshallen, loodsen of kantoorunits. Graag vertellen we u meer over de verschillende mogelijkheden.

Op korte termijn een loods te huur in Hengelo

Wilt u graag op korte termijn gebruik kunnen maken van de grote ruimte die een loods van Blox Xtra Opslag u kan opleveren? Dan is het verstandig om niet te lang te wachten. Wij hebben immers maar een grote loods te huur in de buurt van Hengelo. Deze loods tijdelijk huren behoort tot de mogelijkheden, maar u kunt hem ook voor langere tijd tot uw beschikking krijgen. Het gaat hier om een nette, maar grote ruimte waar u behoorlijk wat van uw goederen of andere bedrijfsvoering in kwijt kunt. De goederenlift maakt het verplaatsen van goederen van binnen naar buiten en andersom een eitje. Bovendien zijn er al verlichtingsarmaturen en centrale verwarming aanwezig.

Direct terecht

Waarom zou u een oude loods huren waar nog veel aan moet gebeuren, als u ook terecht kunt in onze loodsen, die u al spoedig kunt gebruiken? Ook de gunstige ligging maakt deze loodsen tot een aantrekkelijke keuze. U bent niet ver verwijderd van het centrum van Hengelo. Via de A1, de A35 en diverse lokale wegen is onze bedrijfsloods of een van de kantoorunits bovendien eenvoudig te bereiken vanuit plaatsen als Oldenzaal en Enschede. Ook vanuit het buitenland hebben uw chauffeurs goede toegang tot de loods. Bovendien staan we bekend om onze scherpe prijzen en uitstekende service. Onze huurprijs wordt de eerste 12 maanden niet verhoogd en bij vragen kunt u altijd bij ons terecht, zelfs na sluitingstijd! Neem snel contact op om de mogelijkheden te bespreken. Wij voorzien u graag van advies op maat en een lekker kopje koffie.