Hal huren

Bent u op zoek naar een grote bedrijfshal voor de opslag van uw goederen? Zou u het liefst een hal huren in Hengelo en omstreken? Dan bent u bij Blox Xtra Opslag aan het juiste adres. Bij ons kunt u namelijk voordelig een hal huren waar u al op korte termijn al uw spullen in kunt opslaan of bedrijfsvoering uit kunt voeren. Deze is 2330 m2 groot en heeft een vrije hoogte van 5 meter. Hier kunt u dus bijzonder veel in kwijt. Daarnaast biedt deze grote bedrijfshal in Hengelo u het voordeel van een gunstige ligging. Deze is dichtbij het centrum van Hengelo en bovendien eenvoudig te bereiken vanaf grote wegen, zoals de A35 en de A1. Ook diverse lokale wegen leiden er naartoe. Vanuit Enschede of Oldenzaal bent u dus ook zo bij uw bedrijfshal. Tevens zijn er verschillende andere bedrijfshallen en –loodsen beschikbaar, eventueel met kantoorruimte.

Wat zijn de voordelen van een hal huren in Hengelo?

Hallen zijn er in veel verschillende soorten en maten. De onze zijn niet alleen netjes, ruim en goed bereikbaar, maar ook nog van diverse gemakken voorzien, zoals:

  • voldoende parkeergelegenheid
  • personenlift en goederenlift
  • TL-verlichtingsarmatuur
  • centrale verwarming in het gebouw

Op korte termijn een goedkope bedrijfshal huren

Grote hallen huren is niet altijd even gemakkelijk. Slaagt u er al in om er een te vinden die aan uw wensen voldoet, dan is deze niet altijd meteen te gebruiken. Onze grote bedrijfshal en de verschillende andere bedrijfshallen kunt u echter al op korte termijn huren. Neem dus snel contact op voor meer informatie over de prijs en de voorwaarden, dan zetten wij de koffie voor u klaar.