Extra opslagruimte

Van een volle berging, zolder of garage, tot een overgangsperiode bij verhuizing of verbouwing: iedereen krijgt wel eens te maken met (tijdelijk) ruimtegebrek. Daarom kun je bij BLOX Opslag extra opslagruimte huren! Ook het huren van extra bedrijfsruimte is niet voor elk bedrijf haalbaar. Bij ons kunt u voordelig uw archieven, goederen etc. plaatsen.

Veiligheid

Veiligheid staat bij BLOX Opslag altijd voorop. Daarom is het gehele pand voorzien van een geavanceerd 24-uurs camerabewaking. Zo kan alle activiteit in en rond ons pand door onze medewerkers precies gemonitord worden. Het beveiligingssysteem is aangesloten op de meldkamer van een gespecialiseerd beveiligingsbedrijf. Tevens houdt Securion een oogje in het zeil. U ontvangt een eigen unieke toegangscode.

Alarminstallatie

Als extra service zijn de units op de begane grond uitgerust met een individueel boxalarm, waardoor bij misstanden onmiddellijk het alarmsysteem in werking wordt gezet. Er bevindt zich een bewegingssensor die gekoppeld is aan ons storage management systeem. Meldt u zich aan middels uw pincode of app., dan wordt het alarm automatisch uitgezet in uw opslagruimte. doe je de box weer op slot, dan wordt het alarm automatisch weer aangezet.
Alle opslagruimtes zijn geconditioneerd, ofwel vocht- en vorstvrij. Een opslagruimte huur je al vanaf slechts €13,00 per maand.

Klimaatbeheersing

Het hele pand is goed geïsoleerd, geventileerd en verwarmd. Door de constante temperatuur en het feit dat het pand alleen toegankelijk is voor geregistreerde huurders verzeker je jezelf van een veilige plek voor je persoonlijke eigendommen.

Verzekeren

Omdat al onze opslagruimtes aan de eisen van verzekeraars voldoen, zijn de opgeslagen goederen normaal gesproken verzekerd, Wij raden ten zeerste aan om je verzekeraar wel te informeren dat jouw goederen elders zijn opgeslagen. In de meeste gevallen volstaat dat om bij eventuele schade – waar wij overigens niet van uit gaan – de verzekeringsmaatschappij in te schakelen.

Meer informatie: