Bedrijfsruimte

** momenteel zijn al onze bedrijfsruimtes verhuurd **

Wil je een grote bedrijfsruimte huren in Hengelo of omgeving? Of ben je wellicht op zoek naar een kleinere bedrijfsunit of kantoorunit? In al deze gevallen, wanneer je bedrijfsruimte wilt huren, heeft BLOX Xtra Opslag een aantrekkelijk aanbod voor je. Wij hebben een grote bedrijfsruimte te huur staan, alsmede kleinere bedrijfsunits. Daarnaast bieden wij kantoorunits aan, die geleverd worden met een compleet servicepakket. De huur van je bedrijfspand is beschikbaar tegen aantrekkelijke prijzen.

Vragen? Neem contact op!

Bedrijfsruimte huren op een goed bereikbare locatie

Zoals gezegd hebben wij een veelzijdig aanbod op het gebied van de verhuur van bedrijfsruimten. Je kunt kiezen uit een grote bedrijfsruimte, maar je kunt ook een kleine bedrijfsruimte huren. Daarnaast bieden wij flexibele kantoorunits, van alle gemakken voorzien.

Alle bedrijfsruimtes die wij verhuren bevinden zich op goede bereikbare locaties in Hengelo. De locaties bevinden zich dichtbij het centrum van Hengelo. Wanneer je een bedrijfsruimte in de buurt van Enschede of een bedrijfsruimte in de omgeving van Oldenzaal wilt huren zit je hier goed. Daarnaast zijn de locaties goed bereikbaar vanaf de A35, A1 en diverse provinciale wegen. Het personeel, klanten en relaties kunnen jouw bedrijfsruimte dus gemakkelijk bereiken.

Bedrijfsruimte voor aantrekkelijke prijzen

De bedrijfsruimten die wij te huur aanbieden zijn aantrekkelijk geprijsd. BLOX Xtra Opslag biedt relatief goedkope bedrijfsruimte aan. Dit maakt ons aanbod ook aantrekkelijk voor startende ondernemingen. Zo kun je al vanaf €700,00 per maand een bedrijfsruimte huren van ca. 116 m2. Kantoorunits zijn er al vanaf ca. 48 m2, waarbij je gebruik kunt maken van spreekkamer- en vergaderruimte.

BLOX Xtra Opslag biedt een combinatie van goede bereikbaarheid, goede kwaliteit van de bedrijfsruimte die te huur is en een gunstige prijs. Dit zorgt ervoor dat ons aanbod zeer de moeite waard is om te overwegen.

Grote bedrijfsruimte te huur gevraagd?

Wellicht bent je al langer op zoek naar een grote bedrijfsruimte. Bij BLOX Xtra Opslag kun je deze bedrijfsruimte huren. De grote bedrijfsruimte die wij te huur aanbieden bevindt zich op de eerste verdieping van businesscenter De Brug. Deze ruimte is gemakkelijk te bereiken met de lift. Ook is er een goederenlift, zodat je zaken gemakkelijk naar binnen en buiten kunt krijgen. Er is voldoende parkeergelegenheid aanwezig op het terrein.

De totale oppervlakte van de bedrijfsruimte die je kunt huren is ca. 2.330 m2. De ruimte bevat een betonvloer en heeft een vrije hoogte van ca. 5 meter. Er zijn TL-verlichtingsarmaturen aanwezig. Ook is er CV-verwarming in het pand aanwezig. Met de huur van deze bedrijfsruimte kies je voor een pand dat uitstekend geschikt is voor opslagdoeleinden.

 

Samenvatting grote bedrijfsruimte

  • 2.330 mvloeroppervlak
  • Gunstige bereikbaarheid
  • Voldoende parkeermogelijkheden
  • Verlichtingsarmaturen en CV-verwarming aanwezig
  • Goederenlift aanwezig
  • Relatief goedkope bedrijfsruimte

Neemt u gerust contact op

Wil je meer informatie ontvangen over onze bedrijfsruimtes? Neem dan vooral contact met ons op.
Wij vertellen je graag meer over de mogelijkheden. Desgewenst kun je een rondleiding ontvangen in ons gebouw.

Wil je een goed bereikbare bedrijfsruimte huren? BLOX Xtra Opslag biedt het voor een gunstige prijs.

Vragen? Neem contact op!