Bedrijfsloods

Wilt u graag een bedrijfsloods huren in de buurt van Hengelo? Dan heeft Blox Xtra Opslag een interessant aanbod voor u. Wij hebben namelijk een ruime, centraal gelegen bedrijfsloods beschikbaar. Deze bedrijfsruimte beslaat maar liefst 2.330 vierkante meter en heeft een vrije hoogte van 5 meter. Door de gunstige ligging nabij het centrum van Hengelo en diverse grote wegen zoals de A35 en A1 is deze goed bereikbaar. Woont u in Enschede of Oldenzaal, dan is het huren van deze loods ook een goed idee. Uw leveranciers of distributeurs kunnen de loods eenvoudig bereiken. Doordat deze beschikt over een goederenlift, is het makkelijk om goederen in- en uit te laden. Zoekt u dus een bedrijfsloods met een gunstige ligging? Dan zit u goed bij Blox Xtra Opslag in Hengelo.

Wat zijn de voordelen van een bedrijfsloods huren in Hengelo?

Als u de loods wilt gebruiken om goederen in op te slaan, voordat ze weer verder vervoerd worden naar de afnemer, dan is een gunstige ligging belangrijk. Onze grote bedrijfsruimte is daarom een verstandige keuze. Bovendien biedt deze nog veel meer voordelen, zoals:

  • voldoende parkeerruimte
  • personenlift en goederenlift
  • centrale verwarming in gebouw
  • TL-verlichtingsarmatuur aanwezig

Natuurlijk is de bedrijfsloods niet alleen voor opslag geschikt. Het gaat hier om een volledig bedrijfswaardige ruimte die voor een groot aantal bedrijfsvormen geschikt is. Ook zijn er in de omgeving verschillende andere hallen en loodsen beschikbaar van uiteenlopende formaten, met of zonder kantoor.

Profiteer van langdurig lage prijzen

Wij bieden onze complete bedrijfsruimte aan tegen een scherpe prijs. Bovendien garanderen we dat deze de eerste 12 maanden niet verhoogd zal worden. Zo weet u dus waar u aan toe bent. Neem snel contact op om meer informatie op te vragen over de prijzen en voorwaarden. We verwelkomen u graag met een kopje koffie.