Bedrijfshal

Bent u op zoek naar een goedkope bedrijfshal met een gunstige ligging? Dan bent u bij Blox Xtra Opslag aan het juiste adres! Heeft u veel ruimte nodig om bijvoorbeeld goederen op te slaan? Dan is een bedrijfshal huren bij ons een goed idee. Maar ook wanneer u ruimte nodig heeft voor volwaardige bedrijfsvoering vindt u bij ons wat u zoekt. Wij hebben namelijk verschillende bedrijfshallen te huur staan, die op korte termijn in gebruik genomen kunnen worden. Ons bedrijf is gespecialiseerd in het verkopen en verhuren van allerlei soorten bedrijfsruimtes. Bij ons kunt u terecht voor een ruime bedrijfshal voor opslag of om bedrijfsvoering in uit te voeren, maar ook voor kleinere kantoorunits in een bedrijfsverzamelgebouw. Deze zijn geschikt om in te werken. Wilt u juist kleinere hoeveelheden spullen opslaan, bijvoorbeeld uw archief? Dan hebben we ook compacte en goedkope opslagruimtes voor u in de aanbieding.

Criteria voor bedrijfshal of -loods

Er zijn verschillende criteria waar u op kunt letten bij het kiezen van een geschikte ruimte. Locatie is daar natuurlijk een van. Het is belangrijk dat u de bedrijfsruimte gemakkelijk kunt bereiken. Onze grote bedrijfsruimtes zijn gunstig gelegen, vlakbij het centrum van Hengelo. Ook als u in Enschede of Oldenzaal woont, zijn deze dus goed te bereiken. Deze bedrijfsruimtes liggen vlakbij de A1, de A35 en diverse lokale wegen, waardoor u er gemakkelijk naartoe kunt rijden. Dit geldt natuurlijk ook voor de bestuurders die uw producten naar de bedrijfsruimte vervoeren of deze ophalen voor verdere distributie. Verder zijn voldoende parkeergelegenheden bij de hal natuurlijk van belang. Het is zonde van uw tijd en energie als u iedere keer ver moet lopen om uw bedrijfsruimte te bereiken vanaf uw auto.

Voldoende parkeergelegenheid

Onze grote bedrijfsruimte biedt u gelukkig veel parkeerplaatsen. Natuurlijk is de toegankelijkheid van de hal ook van groot belang. De grote bedrijfsruimte die we in de aanbieding hebben, ligt op de eerste verdieping en is toegankelijk met een lift. Omdat er ook een goederenlift aanwezig is, hoeft u zich geen zorgen te maken over het verplaatsen van producten van en naar de bedrijfshal. Wilt u graag een grote bedrijfshal huren of een van de bedrijfsloodsen kopen? De grootste bedrijfshal die we te huur hebben staan beslaat maar liefst 2.330 m2 en heeft een vrije hoogte van niet minder dan 5 meter. Hier kunt u dus heel wat van uw spullen kwijt. Het mooie aan deze bedrijfsruimte is bovendien dat deze beschikt over TL-verlichtingsarmaturen. Ook is er centrale verwarming aanwezig in het gebouw. U kunt de hal dus al op korte termijn in gebruik nemen. Bovendien is de ruimte niet alleen geschikt voor opslag. De hal is geheel gereed om als bedrijfsruimte in gebruik te nemen. Wilt u meer weten over een bedrijfshal huren, of meer informatie over de bedrijfshal prijs? Neemt u dan contact met ons op.

Voordelen van een grote bedrijfshal huren?

Wilt u graag een bedrijfshal of bedrijfsloods huren, maar heeft u moeite om te bepalen welke ruimte het meest geschikt is voor uw bedrijf? Dat is goed voor te stellen, want er zijn natuurlijk verschillende eisen waaraan een goede bedrijfsruimte moet voldoen. Hierbij kunt u denken aan een scherpe prijs, een gunstige ligging, de juiste oppervlakte en de aankleding van de ruimte. Zeker als u op korte termijn gebruik wilt maken van de hal of loods is dat laatste een belangrijk punt. Om het u gemakkelijk te maken, hebben we de belangrijkste eigenschappen en voordelen van onze bedrijfshallen hieronder voor u op een rijtje gezet:

  • relatief goedkope bedrijfshal
  • goede bereikbaarheid
  • beschikt over goederenlift
  • voldoende parkeerplaatsen
  • verlichtingsarmaturen aanwezig
  • centrale verwarming in gebouw

Zeer ruime bedrijfshallen te huur in Hengelo

Bent u op zoek naar een ruime hal in, of in de buurt van Hengelo, Enschede of Oldenzaal? Dan is het zeker de moeite waard om onze grootste bedrijfsruimte te komen bezichtigen. Een bedrijfshal huren bij Blox Xtra Opslag in Hengelo is een goede manier om snel te kunnen beschikken over heel veel extra ruimte voor uw bedrijf en zijn producten. Onze grootste ruimte beslaat maar liefst 2.330 m2. Maar ook bieden we bedrijfsloodsen in de omgeving te koop en te huur aan. Bovendien laten deze u profiteren van de bovenstaande voordelen. Maar weet u nog niet zeker of u wel zoveel ruimte nodig heeft? Dan kunt u gebruik maken van onze handige keuzehulp om te bepalen welke bedrijfsruimte het meest geschikt is voor uw bedrijf. We hebben namelijk ook kleinere bedrijfsunits in de aanbieding. Natuurlijk kunt u ook altijd persoonlijk contact met ons opnemen. Wij voorzien u graag van advies op maat.

Blox Xtra Opslag biedt namelijk niet alleen gunstig gelegen en veilige bedrijfshallen, maar ook uitstekende service. Klanten die u voorgingen in een bedrijfsruimte kopen of huren bij ons, beoordeelden onze dienstverlening met een mooie 9,3 van de 10. Dit is een mooie beloning voor onze persoonlijke aanpak. Kom gerust eens langs op ons kantoor om kennis te maken, dan verwelkomen we u met een lekker kopje koffie.