Bedrijfshal per m2

Heeft u een bedrijfshal nodig in (de omgeving van) Hengelo? Dan bent u hiervoor bij ons aan het juiste adres. Wij van BLOX Xtra Opslag hebben een ruim aanbod aan bedrijfshallen die u kunt huren. De locaties van de bedrijfsunits zijn veelzijdig. Ze zijn allemaal goed te bereiken, zowel met de auto als het openbaar vervoer. Uw personeel, klanten en relaties kunnen allemaal zeer gemakkelijk naar de bedrijfshal komen en hier zaken met u doen. Het is een uitstekende manier om bijvoorbeeld uw producten op te slaan of u kunt uw gehele bedrijf erin plaatsen, compleet met een kantoorunit die tevens te huur wordt aangeboden. Die keuze is geheel aan u.

De prijzen van een bedrijfshal per m2

Uiteraard begrijpen wij dat de bedrijfshal per m2 huurprijs belangrijk voor u is. Niet alleen maken wij het makkelijker voor u door het mogelijk te maken een bedrijfsunit per m2 te huren, maar ook de bedrijfshal per m2 prijs is erg aantrekkelijk. De precieze prijs is uiteraard afhankelijk van de locatie en de hoeveelheid vierkante meters die u wilt huren. U kunt hiervoor, en bijvoorbeeld ook voor de bedrijfshal per m2 bouwkosten, bij ons telefonisch informeren.

Kies voor de makkelijkste en goedkoopste oplossing voor u

Als u met uw bedrijf in (de buurt van) Hengelo gevestigd bent en u wilt graag een bedrijfshal huren voor een bepaalde periode, of u wilt hier extra informatie over, neem dan contact met ons op. Ook kunt u gebruik maken van de keuzehulp op de website. Zo bent u er snel achter wat de verschillende formaten en mogelijkheden zijn die wij voor u in de aanbieding hebben. Of u nu uw bedrijfsvoering wilt gaan uitvoeren in een van onze bedrijfshallen of -loodsen, of slechts (tijdelijk) extra opslagruimte nodig heeft. Wij informeren u graag over de mogelijkheden.