Bedrijfshal met kantoor

Bent u op zoek naar een bedrijfshal met kantoor in de omgeving van Hengelo? Bij Blox Xtra Opslag zijn wij hierin gespecialiseerd. Bij ons vindt u allerlei soorten goedkope bedrijfsruimte, waaronder opslagruimte, multifunctionele bedrijfsunits en een bedrijfshal. Wilt u graag een grote bedrijfshal huren? Wij hebben er een te huur met een oppervlakte van 2330 m2 en een vrije hoogte van 5 meter. Hier kunt u dus heel wat goederen in kwijt of een volledig bedrijfsuitvoering in plaatsen. Deze bedrijfshal bevindt zich op de eerste verdieping en is goed te bereiken met de lift. Ook beschikt deze bedrijfshal over een goederenlift, waardoor u zonder veel moeite producten van en naar de ruimte kunt verplaatsen. Ook twee andere bedrijfshallen van een iets kleiner formaat worden te huur aangeboden, en verschillende bedrijfsloodsen nabij zijn zowel te koop als te huur beschikbaar.

Wat zijn de voordelen van onze bedrijfshal met kantoor?

Onze bedrijfshallen in Hengelo zijn ruim en gemakkelijk te gebruiken voor simpele opslag of om dienst te doen als volwaardige bedrijfsruimte. Ook de ligging is gunstig: vlakbij het centrum van de stad en belangrijke wegen zoals de A1 en de A35. Daarnaast is een bedrijfshal met kantoor te huur voor een scherpe prijs. Dit zijn de andere voordelen van deze bedrijfshal:

  • voldoende parkeergelegenheid
  • TL-verlichtingsarmatuur aanwezig
  • centrale verwarming in het gebouw
  • nette, veilige bedrijfsruimte

Kom meer te weten over onze bedrijfshal met kantoor

Wilt u graag meer weten over de mogelijkheden om een bedrijfshal te huren? Wilt u graag advies op maat over het huren van deze bedrijfshal? Wilt u meer informatie over de prijs en de verdere voorwaarden? Neemt u dan contact met ons op om een afspraak te maken. We bespreken dit alles graag met u onder het genot van een kopje koffie.