Bedrijfshal huren

Wilt u graag een bedrijfshal huren in de buurt van Hengelo? Dan kan Blox Xtra Opslag u hierin voorzien. Bij ons profiteert u van nette, goed bereikbare ruimtes tegen zeer scherpe prijzen. Als u veel ruimte nodig heeft om goederen op te slaan of een volwaardige bedrijfsvoering wilt gaan uitvoeren compleet met kantoorunit, dan is onze grote bedrijfshal huren een goed idee. Deze biedt u maar liefst 2330 m2 oppervlakte. Doordat deze omvangrijke bedrijfsruimte bovendien een vrije hoogte heeft van 5 meter, kunt u door de goederen slim te stapelen in bijvoorbeeld hoge stellingen enorm veel in deze mooie bedrijfsruimte kwijt. Deze kunt u bovendien al op korte termijn huren, omdat de ruimte al voorzien is van TL-verlichtingsarmaturen. Ook is er in het gebouw centrale verwarming aanwezig. Onze grootste bedrijfshal huren is ook zeker aan te raden als u op zoek bent naar een bedrijfsruimte met een gunstige ligging. Deze is namelijk goed te bereiken vanaf grote wegen als de A1 en de A35, maar ook via diverse lokale wegen. Natuurlijk is de hal niet alleen geschikt voor opslag, maar gaat het hier om een volwaardige bedrijfshal voor uw bedrijf.

Flexibele verplaatsing

De bestuurders van trucks die uw goederen aanleveren of komen ophalen, zullen de bedrijfshal dus eenvoudig kunnen bereiken. Doordat er in deze grote ruimte een goederenlift aanwezig is, kunnen u en uw medewerkers eenvoudig producten van en naar de bedrijfshal verplaatsen. Wilt u graag een bedrijfshal huren in Hengelo? Dan heeft u het getroffen met de grootste bedrijfsruimte van Blox Xtra Opslag. Deze is namelijk dichtbij het centrum van deze stad gelegen. Wilt u een bedrijfshal huren dichtbij Enschede en Oldenzaal? Ook dan is dit voor u een passende keuze. Is een goedkope bedrijfshal huren voor u het meest belangrijk? Bij ons profiteert u van aantrekkelijke prijzen. Het mooie is dat deze minstens 12 maanden gelijk blijven nadat u begint met het huren van de bedrijfshal. Dit biedt u zekerheid voor de toekomst. Wie op zoek is naar een bedrijfshal met lekker veel parkeerruimte zit ook goed bij ons. Deze bedrijfsruimte biedt namelijk voldoende parkeergelegenheid. Wilt u al op korte termijn een voordelige en grote bedrijfshal huren? Neem dan contact met ons op om de prijs op te vragen en de mogelijkheden te bespreken. Onze verschillende bedrijfshallen zijn tevens met kantoorunit te huren. Ze zijn dus geschikt voor allerlei vormen van bedrijfsvoering. We voorzien u graag van advies op maat en zullen de koffie voor u klaarzetten

Wat zijn de voordelen van onze grote bedrijfshal huren?

Wilt u graag een bedrijfshal huren in de buurt van Hengelo? Dan is het zeker aan te raden om langs te komen op het kantoor van Blox Xtra Opslag om meer te weten te komen over onze grote bedrijfshal. Natuurlijk is er ook een mogelijkheid om de verschillende bedrijfsruimtes zelf te bekijken.

Tevens zijn er in dezelfde omgeving bedrijfsloodsen te koop, dus er zijn verschillende mogelijkheden beschikbaar. Ook is het bij alle bedrijfshallen mogelijk om kantoorruimte te huren. Daarmee zijn ze geschikt voor volledige bedrijfsvoering in verschillende vormen. Neem dus contact met ons op om de mogelijkheden door te nemen. Ook wanneer u niet zeker bent over de hoeveelheid ruimte die u nodig gaat hebben staan we u graag bij met advies. Ook voor de huur van de kantoorunits zijn verschillende groottes beschikbaar, beginnend vanaf 50 m2.

Op korte termijn bedrijfshal te huur in Hengelo

Ruime en goedkope bedrijfshallen in de buurt van Hengelo zijn niet altijd gemakkelijk te vinden. Zeker als u op korte termijn een bedrijfshal wilt huren, is de keuze niet enorm. Blox Xtra Opslag biedt u deze mogelijkheid wel. Onze grootste bedrijfsruimte levert u 2330 m2 extra ruimte op om al uw goederen netjes en veilig in op te slaan. De aanwezige personenlift en goederenlift maken deze ruimte op de eerste verdieping gemakkelijk toegankelijk en vereenvoudigen het verplaatsen van goederen. Maar de verschillende hallen zijn natuurlijk niet alleen voor opslag geschikt. We hebben een bedrijfshal te huur staan in de buurt van het centrum van Hengelo. Dankzij de gunstige ligging ten opzichte van de A1 en A35, maar ook diverse lokale wegen, zijn de hallen en loodsen ook uitstekend te bereiken vanuit Enschede en Oldenzaal. Ook uw vervoerders zullen geen moeite hebben om de bedrijfshal te bereiken. U profiteert bij Blox Xtra Opslag van een goede verhouding tussen prijs en kwaliteit. De ruimtes  zijn klaar om gebruikt te worden en wij bieden u alle persoonlijke service die u nodig heeft. Zelfs na sluitingstijd zijn wij bereikbaar om uw vragen te beantwoorden. Neem snel contact op om kennis te maken onder het genot van een kop koffie, zodat we de mogelijkheden kunnen bespreken.