Bedrijfshal Hengelo

Wilt u snel en voor een goede prijs een bedrijfshal in Hengelo te huur vinden? Dan bent u daarvoor bij ons, BLOX Xtra Opslag, aan het juiste adres. Daarbij zijn er bedrijfslocaties beschikbaar die niet alleen voor opslag geschikt zijn, maar ook voor volledige bedrijfsvoering. Alle locaties bevinden zich in, of in de omgeving van, Hengelo. Uiteraard vindt u iedere bedrijfshal in Hengelo op een goed te bereiken locatie. Een bedrijfshal in Hengelo is met ov, maar ook met de auto, altijd te vinden. Wij hebben een breed aanbod van bedrijfsunits waar u gebruik van kunt maken. Daarin kunt u zelf bepalen voor welke oppervlakte u gaat. Of u nu een grote of kleine hal nodig heeft, met of zonder kantoorunit, wij staan voor u klaar.

Aantrekkelijke prijzen voor een bedrijfshal in Hengelo

Als u erover aan het nadenken bent om een bedrijfshal in Hengelo te huren dan zijn er een aantal dingen die belangrijk zijn. De locatie speelt natuurlijk een rol, maar ook de soorten units die u kunt huren en de prijs die u daarvoor betaalt. Hier hebben wij bij BLOX Xtra Opslag allemaal rekening mee gehouden. Bij ons vindt u precies de bedrijfshal in Hengelo waar u naar op zoek bent en dat uiteraard voor een goede prijs waar u blij van wordt.

Informeer naar de mogelijkheden

Of u nu tijdelijk een bedrijfshal in Hengelo nodig heeft voor de opslag van uw goederen of dat u zich hier voor langere tijd wilt vestigen voor volledige bedrijfsvoering, inclusief kantoorunit. Het is allemaal mogelijk bij ons. Als u hier graag meer over wilt weten of u wilt bijvoorbeeld hulp bij het maken van de juiste keuze over de hoeveelheid ruimte die u nodig heeft, neem dan contact met ons op.